یکشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین: باقلا فسنجان از غذاهای محلی استان گیلان است.

آشنایی با روش تهیه باقلا فسنجان - غذای محلی گیلان

مناسب برای: 4 نفر

زمان آماده‌سازی: یک ساعت

مدت زمان انتظار: یک ساعت

  • مواد لازم

لوبیا چیتی یک پیمانه

گردو 150 گرم

پیاز 3 قاشق غذاخوری (سرخ کرده)

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

گلپر به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

  • طرز تهیه

1- ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

2- گردو را آسیاب کرده و با رب انار، رب گوجه فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید.

3- نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

4- بعد از نیم ساعت آب لوبیا چیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

باقلا فسنجان

  • نکات

• غلظت غذا دلخواه می‌باشد اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

• این غذا را هم با کته و هم با نان می‌توانید سرو کنید.

• حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت 2 بار بجوشانید و آبش را خالی کنید.

منبع:http://www.akairan.com

کد خبر 331609

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha